Contact

So Yummy verzorgt de bedrijfskantine bij jou op het werk, diverse lunchboxen voor vergaderingen of trainingen of lunch voor je personeel. Heb je een speciale aanvraag? Wij denken graag met je mee!

*Op ma t/m do van 8:30 tot 17:00 uur zijn we telefonisch bereikbaar op vrijdag van 8:30 t/m 14:00 uur.

Vondelstraat 12, 5216 HJ, 's-Hertogenbosch

info@soyummy.nl

073 - 3032747

Veelgestelde vragen

Voor So Yummy geldt dan je kan bestellen tot 12:00 uur met dezelfde dag bezorging. Voor So Yummy Celebrations geldt enkel mogelijk op aanvraag voor de zaterdag.

Je kan bij ons alle online bestellingen per iDeal betalen met alle banken. Mocht je liever een bedrijfsfactuur ontvangen na levering, kan je de bestelling doorgeven via info@soyummy.nl.

Dat kan zeker! Mail je bestelling met de bestelling, datum, bezorgtijd en (eenmalig) factuurgegevens naar info@soyummy.nl.

Je ontvangt dan een bevestiging en na levering de factuur die binnen 14 dagen overgemaakt kan worden!

Wij bezorgen in heel Den Bosch en Rosmalen. Voor bedrijven bezorgen wij ook in Vught, Boxtel, Nieuwkuijk en Waalwijk. Mocht je buiten ons bezorggebied vallen, neem dan contact met ons op.

Ja, dat kan! Voer de bestelling online via de website in zoals ieder andere bestelling en kies in de check out voor ophalen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling klaar staat in het door jou gekozen tijdvak. Je kan je bestelling ophalen bij ons op de Vondelstraat 12 in Den Bosch. Zorg dat je je bestelbevestiging bij de hand hebt.

Onze laatste bezorgmogelijkheid is tussen 16:00 en 17:00 uur. Dit geldt wel voor enkel bedrijfsbestellingen. Wij leveren niet particulier ’s avonds.

In het weekend zijn wij alleen geopend op de zaterdag op aanvraag. De zondag zijn wij gesloten!

Wij verzorgen bij meerdere bedrijven de gehele kantine. Dagelijks bezorgen wij verse broodjes, salades, soepen en meer.
Neem contact met ons op de voor de mogelijkheden!

Wij bezorgen vanaf 20 euro gratis. Hieronder geldt een bedrag van 4,50 euro voor bezorging.

X