Over ons

Leo

Samen met mijn vriendin Nicolette So Yummy opgestart in 2019. Ons doel is om de bedrijfskantine’s in Den Bosch (en omgeving) beter en gezonder te maken. Sinds mijn 15e sta ik al in de keuken. Onderaan gestart en zo tot mijn 38e als chef kok gewerkt voor meerdere restaurants in Den Bosch. De eerste 2 jaar van So Yummy nog doorgewerkt wat tot zijn einde kwam door Corona. De timing hiervan was helemaal prima, want met So Yummy kregen wij het steeds drukker waardoor ik hierna fulltime in de zaak ben gegaan.

Jody

Sinds Maart 2022 werkzaam bij So Yummy.
Ik ken Leo & Nicolette nog van mijn tijd bij de 7evenden Hemel waar ik voor lange tijd in de bediening heb gewerkt. Ik heb de horeca altijd leuk gevonden maar de tijden begonnen mij tegen te staan. Nu werk ik alsnog in de horeca en heb ik hele fijne werktijden. Ik vind het heel leuk om dagelijks met dit team kei hard te werken en in de weer te zijn met het maken van broodjes. Na de drukte kan ik op mijn gemak de mice en place klaar zetten voor de volgende dag.

Maaike

Ik ben vanaf Januari 2024 werkzaam bij So Yummy.
Met de So Yummy bus breng ik dagelijks alle lunches weg naar de bedrijven. Ik zit graag in de auto, dus voor mij een ideale combinatie.
Van 10:15 tot 14:15 uur ben ik grotendeels aan het rijden en doe ik tussendoor een kopje koffie op kantoor met mijn collega’s. Na 14:15 uur ga ik weer naar huis naar mijn gezin met 3 kinderen.

Nicolette

Samen met mijn vriend Leo So Yummy opgestart in 2019. Ons doel is om de bedrijfskantine’s in Den Bosch (en omgeving) beter en gezonder te maken. Ik heb een MBO marketing & communicatie opleiding gedaan en daarna mijn Bachelor in Fashion Management behaald op TMO. Hierna heb ik voor 2 bedrijven gewerkt op de marketing afdeling, maar merkte al snel dat ik graag iets voor mezelf wilde beginnen. Voeding was naast Fashion ook mijn passie. Ik kreeg elke dag een gezonde verse salade mee naar mijn werk van Leo waar menig collega erg jaloers op was. Zo is het idee van So Yummy ontstaan!

Lieke

Vanaf 1 november 2023 werkzaam bij So Yummy. Ik heb altijd in de horeca gewerkt. Ik houd van hard werken en bezig zijn.
Via mijn vriendinnetje Jody ben ik bij So Yummy terecht gekomen. Ik vind het leuk om mee te denken in nieuwe broodjes en salades en het bakken van cakes vind ik helemaal leuk! Met heel veel plezier ga ik elke dag naar mijn werk.

Mis het niet

Schrijf je in en blijf op de hoogte van onze acties!

X