So Yummy

  /  Tips   /  DRIE MEEST GESTELDE VRAGEN!

DRIE MEEST GESTELDE VRAGEN!

Er staat al een hoop info op onze website, maar uiteraard zijn er nog altijd vragen. Zie hier de top drie meest gestelde vragen, met antwoord uiteraard ;). 

  1. Kan ik ook een privé bestelling plaatsen? 

Yes! Dat kan zeker. Sterker nog, dit doen we al regelmatig. Leuke gebeurtenissen als verjaardagen, babyshowers, bruiloften etc. waarbij een yummy lunch geserveerd mag worden. Maar ook bij minder leuke gebeurtenissen zoals een begrafenis. Of zit je gewoon thuis en heb je zin in een yummy lunch? Het kan allemaal! Neem hiervoor contact met ons op en wij denken met je mee. 

  1. Bezorgen jullie ook in het weekend? 

Yes! Ook dat doen wij. Niet standaard, ons bestelsysteem op de website is dan namelijk gesloten. Maar op aanvraag kan dit altijd. De aanvraag moet wel voor de vrijdag 17:00 uur ingediend zijn en we bezorgen in het weekend vanaf een minimaal bestelbedrag van 20 euro. 

  1. Ik val buiten jullie bezorggebied, kan ik alsnog bestellen? 

Niet standaard dus, maar proberen kan altijd;)! Rondom Den Bosch bezorgen wij regelmatig. Denk aan bijvoorbeeld Empel, Berlicum, Sint- Michielsgestel. Daar rijdt onze So Yummy bus regelmatig doorheen! Als het kan en het is voor ons de moeite waard, vinden wij dat natuurlijk alleen maar leuk! Bel ons even op en wij kijken op dat moment of het mogelijk is om een klein ommetje te maken. 

Zo, nu weten jullie dat ook weer ☺. Staat jouw vraag hier niet bij en heb je er wel één? Stuur dan even een mailtje naar info@soyummy.nl en dan beantwoorden we die alsnog! 

Bestel voor 11:00 je yummy lunch via www.soyummy.nl/menu dan komen wij vandaag nog bezorgen! Bestel je na 11:00 dan kan je een tijd inplannen voor de volgende dag! See you soon! ☺ 

X