So Yummy

  /  Gerechten   /  Even voorstellen… onze leveranciers!

Even voorstellen… onze leveranciers!

Even voorstellen… onze leveranciers! 

Zonder de juiste producten kunnen wij ook niet de meest lekkere broodjes en salades maken. Omdat wij staan voor vers, duurzaam en kwaliteit werken wij samen met een aantal leveranciers die hier ook voor staan. Graag stellen wij hen aan jullie voor: 

Bakkerij Bekkers      

Een familiebedrijf uit Veghel bestaande vanaf 1930. Inmiddels bestaat het team uit z’n 125 mensen, waarvan 30 brood- en banketbakkers die elke nacht zorgen voor verse en heerlijke producten. Na een proefsessie hebben wij gekozen voor de bruine ‘Juttersbol’ en de witte harde ‘Brioche’. Beide een brood van zuurdesem. Zo vers en luchtig brood waarbij beleg bijna niet meer nodig is, en dat vinden wij belangrijk! Het leuke van Bakkerij Bekkers is dat zij veel experimenteren op het gebied van de ingrediënten en trends in brood. Uiteraard gaan wij hier ook mee aan de slag door de lekkerste combinaties van het brood met het juiste beleg aan te bieden als ‘Broodje van de week’. Houd hiervoor onze nieuwsbrief, website en social media in de gaten!

Van Boekel agf      

“Versheid in zijn element”. Van Boekel agf is een horecagroothandel uit Den Bosch en bieden een uitgebreid assortiment in o.a. groente, fruit, exoten en slamixen. 

Een belangrijk punt van Van Boekel agf is dat versheid hoog in het vaandel staat, omdat dit ook een belangrijk punt van So Yummy is, zagen wij hier al een match. Een leuke bijkomstigheid is dat zij per jaargetijde seizoensproducten aanbieden en een groot deel van het assortiment uit streekproducten bestaan. 

Vishandel g&b         

Voor onze vis- en vleesproducten gaan wij voor Vishandel G&B. De leverancier voor horeca uit Yerseke bestaande vanaf 1998. 

G&B staat bekend om haar breed assortiment in vis, schaal- en schelpdieren en vlees. 

“Kraakverse vis, aangevoerd van over heel de wereld”. Belangrijk punt voor ons is dat zij aandacht schenken aan het feit dat de vis gevangen is op een duurzame en maatschappelijke manier.

“Vlees van uitermate kwaliteit dat met zorg is grootgebracht ”.  Ambachtelijke en duurzame productie zijn belangrijke waarden van G&B. Uiteraard staan wij hier ook voor en dat maakt G&B de juiste keuze voor ons! 

Mochten jullie meer willen weten over onze fijne samenwerkingen, kijk dan op de websites: 

Wij zijn super trots om met deze partijen te mogen samenwerken en samen voor een vers en duurzaam product te zorgen. 

Houd voor alle nieuwtjes en feitjes onze website en social media in de gaten en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. 

Comments

  • Katherine Kim

    april 20, 2018

    Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc.

Sorry, the comment form is closed at this time.

X