So Yummy

  /  Tips   /  Guilty pleasure not so guilty

Guilty pleasure not so guilty

Zin in iets zoets na het eten? En baal je na het eten van een gezonde lunch dat je de verleiding niet hebt kunnen weerstaan? Herken jij jezelf hier ook in? 

Hoe ideaal zou het dan zijn als er gezonde snacks waren? Nou, die zijn er! Meet the So Yummy Bakery. 

Wij zullen je niet verleiden met de ongezonde chocoladerepen en koeken. 

In The So Yummy Bakery vind je namelijk gezondere huisgemaakte varianten van de snacks. Oeh, So Yummy in my Tummy. 

Wat dacht je van een plak bananenbrood? Overheerlijk, gezond en glutenvrij. 

Of een zakje met Choco/Coco balls. Hier geniet je de rest van de middag nog van door elk uur een bal te nuttigen. 

En dan hebben we ook nog een healthy brownie. Deze is op basis van zoete aardappel. Meestal als ik dat zeg krijg ik een reactie in de trant van ‘bah’ of ‘gatver’, maar zodra geproefd verandert dit al snel naar ‘hmm, lekker! Proeft gewoon naar een brownie’. En dat is ook zo! 

We kunnen ons natuurlijk voorstellen dat je na een salade of broodje van So Yummy zodanig voldoende gegeten hebt, dat je het zonde vindt van de snack. Geen probleem, de snacks worden namelijk apart en zodanig verpakt dat je ook om 15.00u nog kan genieten. Daarnaast zal het je ook weer extra energie geven om de laatste uurtjes van je werkdag door te komen, want het is nog vullend ook! Hierdoor laat je de koekjes van de supermarkt wel achterwege. 

De So Yummy Bakery wordt naarmate de tijd vordert steeds uitgebreider op onze website. Ook zullen we onze favo’s steeds weer met jullie delen. Houd dus de blogs en onze social media in de gaten voor de nieuwste snacks en wie weet delen we wel een keer een recept met je.. Stay tuned

X