• SO YUMMY BEZORGT OP JE WERK •

Hoe het werkt

Wij bezorgen bij bedrijven en consumenten werkzaam in regio ‘s-Hertogenbosch. Bekijk de postcode gebieden waar wij standaard bezorgen. In onze standaard regio’s hanteren wij bij een bestelling groter dan €15,- geen bezorgkosten. Bij besteding lager dan €15,- hanteren wij €2,50 bezorgkosten. Bezorging buiten deze regio’s is mogelijk in overleg. Neem hiervoor contact op.

Bestel nu direct!

Veelgestelde vragen

Via ons menu kun je een product of meerdere producten toevoegen aan het winkelmandje, vervolgens dien je je gegevens in te vullen en de gewenste bezorgtijd te kiezen. Hierna kun je kiezen uit de betaalmogelijkheden: Contant of iDeal.

Voor 11:00 uur besteld is dezelfde werkdag geleverd.

Vul onze bestellijst in en stuur deze voor 11:00 uur naar orders@soyummy.nl of neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden.

Wij bieden onze zakelijke klanten de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Als betalingstermijn hanteren wij 14 dagen.
U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling de factuur via e-mail. Deze factuur kunt u binnen 14 dagen na levering betalen.

Wilt u ook betalen op rekening? Dit gaat eenvoudig en snel door te mailen naar: info@soyummy.nl.

Wij verzoeken u de eerste keer de volgende gegevens mee te sturen in uw email:

  • Bedrijfsnaam
  • Contactpersoon
  • KvK nummer
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Bestel op werkdagen tot 11:00 uur je lunch en ontvang deze nog dezelfde werkdag op je werk. Mocht je iets te laat zijn, neem dan telefonisch contact met ons op.

Ook bezorgen wij op werkdagen tot 19:30 uur voor het geval dat je moet overwerken. Deze zijn te bestellen tot 16:00 uur voor levering dezelfde werkdag. Ook hiervoor geldt ben je iets te laat, neem gerust telefonisch contact met ons op.

Wil je een heerlijke So Yummy Breakfastbox ontvangen? Bestel deze dan voor 17:00 uur voor levering de volgende ochtend op een werkdag.

Wij waarderen het als bestellingen boven de 10 personen voor 10:00 uur worden doorgegeven.

Voor al de lunchboxen boven de 10 personen geldt dat deze voor 17:00 uur de dag van te voren besteld dient te worden.

Indien je een bestelling op feestdagen of in het weekend wilt ontvangen kan je ook hiervoor contact opnemen.

Aanmelden als nieuwe klant/partner?


Wij bezorgen standaard in deze postcode gebieden:

Mis het niet

Schrijf je in en blijf op de hoogte van onze acties!