• SO YUMMY BEZORGT OP JE WERK •

Hoe het werkt

Wij bezorgen bij bedrijven en consumenten werkzaam in regio ‘s-Hertogenbosch. Bekijk de postcode gebieden waar wij standaard bezorgen. In onze standaard regio’s hanteren wij bij een bestelling groter dan €15,- geen bezorgkosten. Bij besteding lager dan €15,- hanteren wij €2,50 bezorgkosten. Bezorging buiten deze regio’s is mogelijk in overleg. Neem hiervoor contact op.

Bestel nu direct!

Veelgestelde vragen

Via ons menu kun je een of meerdere producten toevoegen aan het winkelmandje. Vervolgens dien je je gegevens in te vullen en de gewenste bezorgdatum- en tijd te kiezen. Hierna kun je kiezen uit de betaalmogelijkheden: Contant of iDeal. Ontvang je liever een tikkie na levering, kies dan voor de betaalmogelijkheid ‘contant’ en geef in de bestelnotitie aan dat je een tikkie wilt ontvangen. Deze wordt dan gestuurd naar het 06- nummer die je zelf hebt ingevuld.

Voor 10:30 uur besteld is dezelfde dag geleverd.

Er zijn meerdere manieren om op rekening te kunnen bestellen. Je kan de bestelling mailen met daarbij de bezorgdatum- en tijd en de juiste factuurgegevens. Voor de grote bestellingen hebben wij voor het gemak een bestellijst die ingevuld naar ons gemaild kan worden. Daarnaast kan je ook een account maken en aan ons doorgeven dat je graag op factuur wilt bestellen. Wij kunnen er dan voor zorgen dat je voortaan online bestelling kan doen waarbij je later de factuur per mail ontvangt!

Ten alle tijden geldt voor 10:30 uur te bestellen voor dezelfde dag bezorging.

Bestel op werkdagen uiterlijk tot 10:30 uur je lunch en ontvang deze nog dezelfde werkdag op je werk of bij jou thuis. Hoe eerder wij je bestelling ontvangen, hoe beter! Mocht je iets te laat zijn, neem dan telefonisch contact met ons op.

Ook bezorgen wij op werkdagen tot 18:00 uur voor het geval je moet overwerken. Deze zijn te bestellen tot 14:00 uur voor levering dezelfde werkdag. Ook hiervoor geldt ben je iets te laat, neem gerust telefonisch contact met ons op.

Al onze lunchboxen en foodboxen dienen voor 17:00 uur een dag van tevoren besteld te zijn voor levering de volgende dag. Mocht je een lunchbox voor de dag zelf nodig hebben, neem dan telefonisch contact met ons op.

Wij leveren ontbijt bij jou op kantoor, thuis of als verrassing bij iemand thuis. Ontbijt dient voor 17:00 uur een dag van tevoren besteld te worden. Je kunt dan kiezen voor de bezorgtijden 7:00-8:00 uur of 8:00-9:00 uur. Wil je er een persoonlijk kaartje bij toevoegen? Laat de tekst hiervoor achter in de bestelnotities.

Wij waarderen het als bestellingen boven de 10 personen voor 10:00 uur worden doorgegeven.

In het weekend bezorgen wij ook, echter wel op aanvraag. Deze aanvraag dienen wij de vrijdag ervoor voor 17:00 uur ontvangen te hebben. LET OP: wij zijn (tijdelijk) ook in het weekend geopend! Hiervoor geldt ook voor 10:30 uur besteld, is dezelfde dag bezorgd!

Op feestdagen hebben wij vaak een aangepaste lunchbox. Indien het een feestdag betreft waarbij dit niet geval is gelden dezelfde regels als voor de weekendlevering.

Aanmelden als nieuwe klant/partner?


    Wij bezorgen standaard in deze postcode gebieden:

    Mis het niet

    Schrijf je in en blijf op de hoogte van onze acties!

    X