So Yummy

  /  Update   /  Let’s start blogging!

Let’s start blogging!

Yes, ik ga weer beginnen met bloggen!

Na drie blogs over So Yummy is er niks meer online gekomen, maar hier komt vanaf vandaag verandering in. Want wat is er inmiddels veel gebeurd! Heel veel nieuwe klanten, nieuwe menukaart, nieuwe ideeën, ons 1-jarig jubileum en laten we natuurlijk niet Corona vergeten! Al deze onderwerpen ga ik aan bod laten komen in aparte berichten. Maar ik zal alvast de door jullie veel gevraagde vraag beantwoorden: ja, wij zijn er nog! En het gaat super goed met ons. Wij proberen alles uit deze gekke periode te halen en that pays off!

Wekelijks komt er een nieuwe blog online over So Yummy met de hoogtepunten, feitjes, weetjes, behind-the-scenes, Q&A’s en nog veel meer. Niet ellenlange verhalen, maar gewoon een leuk stukje om te lezen over ons. Heb jij een bepaald onderwerp/vraag/idee wat je hier graag terug zou willen zien? Laat het mij weten via info@soyummy.nl

Voor nu houd ik het even bij deze aankondiging en dan zie ik jullie weer volgende week. Heb er zin in!

Liefs, Nicolette

X