So Yummy

  /  Tips   /  Meet So Yummy

Meet So Yummy

Het liefst zouden we natuurlijk elke dag uit lunchen gaan. Zodat je gewoon op dat moment een keuze hebt uit verse salades en heerlijke broodjes met porties waaraan je de rest van de dag genoeg hebt. 

Er zijn zakenmensen die het geluk hebben dit regelmatig te mogen doen met zakelijke relaties. Zo hebben wij allebei een aantal jaren in de Korte Putstraat in Den Bosch gewerkt waar je regelmatig dezelfde gezichten ziet lopen die wij van overheerlijke maaltijden mochten voorzien. In de praktijk is het toch zo dat menig werknemer dit voorrecht niet heeft en dagelijks zijn/haar eigen lunch mee moeten nemen vanuit huis of iets uit de kantine moeten halen. En met name bij dat laatste is er nog veel te halen. Natuurlijk zijn er bedrijfskantines waar er saladebars zijn, goed belegde broodjes, smoothies en fruit. Maar er zijn ook hééél veel kantines waar de kroketten, worstenbroodjes, te zoute soepen uit pak en pizzapunten in de vitrines liggen. Tsja, probeer dan maar het tegenwoordig hippe en gezonde leven te leiden. Moet je dan echt op zaterdag al bepalen wat je de rest van de week wil lunchen en al de ingrediënten hiervan al in huis halen? Daarmee ook nog rekening dient te houden met de houdbaarheid van de verse producten? En vervolgens dan om 6.30u op moet staan om dit in elkaar te flansen? Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik van geluk mag spreken. Want met een vriend als kok werd dit, wanneer ik mijn tanden aan het poetsen was, ook werkelijk gedaan. Maar niet iedereen, of mag ik zeggen niemand (?), heeft deze luxe. Daar wilden wij nou een oplossing voor. 

So Meet So Yummy.. 

Wij zorgen ervoor dat ook jij elke dag een gezonde en goede lunch kan krijgen waarbij je de beleving hebt alsof je in een restaurant uit lunchen bent. Want zo goed belegd zijn de broodjes en salades die wij voor je maken. Wij willen voornamelijk inspelen op het gezonde eten met goede kwaliteit zuurdesem bollen van Bakkerij Bekkers uit Veghel, huisgemaakte salades en verse groentes en vis/vlees van regionale leveranciers. Een frisse vers gemaakte smoothie voor erbij en mocht je om 15.00u nog zin hebben in iets zoets hebben wij ook hier de gezondere varianten van, zoals bananencake of wat kokos-dadelballen uit de So Yummy Bakery selectie. Zo heb jij de lunch die iedere werknemer verdient, heb je iets hebt om naar uit te kijken in de ochtend en geeft het je de energie om de rest van de middag aan het werk te gaan! 

Comments

  • Jennifer Gray

    april 4, 2018

    Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum.

Sorry, the comment form is closed at this time.

X