So Yummy

  /  Tips   /  VAKANTIE – AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN!

VAKANTIE – AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN!

Goedemiddag!

De vakantieperiode komt er weer aan en dat betekent dat wij ook weer een aangepaste bestelwijze & openingstijden gaan hanteren! 

Van maandag 24 juli t/m vrijdag 11 augustus zijn wij (Leo & Nicolette) met vakantie. In deze periode blijft onze collega Jody aanwezig, waardoor het voor onze vaste klanten mogelijk blijft om nog lunch te bestellen. 

Helaas is het ons nog niet gelukt om onze openstaande vacature te vervullen, waardoor Jody niet de doorgaans dagelijkse drukte aan kan. Dus vragen wij jullie om een eventuele bestelling zo vroeg mogelijk per mail aan ons door te geven. Hiervoor geldt uiterlijk 1 dag van tevoren, maar vol = vol, dus hoe eerder hoe beter! Jody beoordeeld dan of de bestelling in de planning van die dag past en laat dit per mail weten. 

Van maandag t/m woensdag is online bestellen niet mogelijk! Gedurende deze periode is het alleen mogelijk om op donderdag en vrijdag voor 9:00 uur ’s ochtends te bestellen via het onlinesysteem. Let op: na 9:00 uur is het niet meer mogelijk om een (na)bestelling te plaatsen! Ook hiervoor geldt vol = vol. 

Deze periode zullen wij ook geen late middag / avondbestellingen kunnen aannemen! Daarnaast bezorgen wij deze 3 weken alleen zakelijk, leveringen aan huis of afhalen zijn is dus niet mogelijk. 

Houdt daarnaast goed de site in de gaten want enkele producten zullen in deze periode niet op voorraad zijn, dit i.v.m. snelle derving en lage omloopsnelheid. 

Deze periode zullen wij ook beperkter bereikbaar zijn en vragen jullie om vooral per mail contact met ons op te nemen.

Spoedbestellingen / bestellingen op dezelfde dag / online bestellingen op do+vr na 9:00 uur zullen niet in behandeling worden genomen! 

Wij hopen jullie op deze manier in deze periode alsnog te kunnen voorzien van een So Yummy lunch! 

Mochten hier nog vragen over zijn horen wij het graag.

Verder wensen wij jullie een hele fijne zomer! 

Met vriendelijke groet,

Nicolette & Leo

X So Yummy

X