So Yummy

  /  Tips   /  SALAD TIME!

SALAD TIME!

Heb jij een van onze yummy salads al wel eens geluncht? De kans is groot van wel want deze gaan als een malle! En terecht… want dit zijn echt goed gevulde maaltijdsalades met heerlijke combinaties.

 

We hebben nu 2 salades met vlees, 2 salades met vis, 3 vegetarische salades en 1 vegan salade! En goed nieuws!! We willen volgende jaar nog meer salades op de kaart zetten. De meest bestelde salade is de CAESAR salade! Een echte klassieker maar met name omdat onze kip So Yummy is. Hier krijgen wij altijd zoveel leuke reacties op:). Op de 2e plaats staat onze VEGAN salade. Deze salade staat sinds april op de kaart en wordt aan de lopende band besteld. Ik snap het ook wel, ik bedoel.. zoete aardappel/kikkererwten/avocado/gegrilde groenten, wat wil je nog meer?

 

Wat voor salade zou jij nog graag op de kaart terug willen zien? Laat het ons weten en wie weet zie je hem straks terug bij ons op het menu!

Oh ja en nog een tip! Bestel bij je lunch een (extra) salade en bewaar hem in de koelkast voor als avondeten op te smikkelen. Hoef je niet te koken en eet je een gezonde salade, WIN-WIN!!

 

Bestel voor 11:00 je yummy lunch via www.soyummy.nl/menu dan komen wij vandaag nog bezorgen! Bestel je na 11:00 dan kan je een tijd inplannen voor de volgende dag! See you soon! 🙂 

X