So Yummy

  /  Tips   /  SO YUMMY LUNCHBOXEN!

SO YUMMY LUNCHBOXEN!

Aarrgh, keuzestress! Ken je dat gevoel, dat je de menukaart ziet en eigenlijk alles wilt? Daar hebben wij iets op verzonnen, namelijk de So Yummy lunchboxen! 

Boxen met daarin allerlei minibroodjes of een lunchbox met, naast de broodjes, ook nog vers fruit en smoothies erbij! 

De minibroodjes worden met minstens 6 verschillende soorten belegd en wat een mix van vis/vlees en vega is. Uiteraard kan de box ook helemaal vega besteld worden! We hebben boxen van 3 minibroodjes p.p. en boxen met 4 minibroodjes p.p., wat echt ruim voldoende is als lunch! Zo heb je van alles wat en hoef je niet te kiezen. In de boxen wordt per broodje aangegeven wat er voor beleg op zit, wat zeker in deze Corona-tijd erg fijn en hygiënisch is;). 

Nog een voordeel!! Heb jij een meeting/training/cursus op je werk en moet je hier lunch voor regelen? Het kost een hoop tijd en energie om bij iedereen na te gaan wat diegene zou willen voor de lunch. Nou, dat hoeft dus niet met deze lunchboxen! Keus genoeg en iedereen blij! Ideaal ☺! 

Bestel de lunchboxen (vanaf 4 personen) voor 17:00 uur een dag van tevoren via www.soyummy.nl/product-categorie/box/ dan komen wij het de volgende dag GRATIS bezorgen! See you soon! ☺ 

X