So Yummy

  /  Tips   /  THUISWERKEN = GRATIS BEZORGING!

THUISWERKEN = GRATIS BEZORGING!

Tsja, daar zitten we dan allemaal weer, thuis achter de laptop! Helaas dit keer zonder heerlijk voorjaarsweer, maar met een donkere lucht en veel regen. Even een frisse neus halen met een wandeling door Den Bosch zit er niet helemaal in deze komende 3 weken. Tenminste als we de weersvoorspellingen moeten geloven. Dan maar een andere manier vinden om de voordelen van het thuiswerken te benutten.

So Yummy levert namelijk ook aan huis! Whaaat? Jaaa, dat doen wij! En nu ook zelfs helemaal GRATIS! Normaal gesproken worden alle bestellingen boven de 15 euro gratis bezorgd, maar bij bestellingen onder de 15 euro wordt 2,50 euro bezorgkosten berekend. Maar als je de kortingscode ‘thuiswerken’ invoert in je checkout, bezorgen wij nu ook de kleine bestellingen GRATIS bij jou thuis in Den Bosch! Deze actie loopt in ieder geval t/m vrijdag 23 oktober. Die week zien we wel weer verder of we nog langer thuis moeten werken of niet ;). Verwen jezelf en je eventuele thuiswerkende partner dus met een So Yummy lunch en haal zo het beste uit je werkdag! Let er alleen wel even op dat je bij bestellingen onder de 15 euro de komende 3 weken geen spaarzegeltje ontvangt. Zo blijft het voor beide partijen leuk .

Bestel voor 11:00 je yummy lunch via www.soyummy.nl/menu dan komen wij vandaag nog bezorgen! Gratis vanaf 15 euro! Bestel je na 11:00 dan kan je een tijd inplannen voor de volgende dag! See you soon!

X