So Yummy

  /  Tips   /  TIPS &TRICKS; HET NIEUWE LUNCHEN OP KANTOOR!

TIPS &TRICKS; HET NIEUWE LUNCHEN OP KANTOOR!

Things has changed, that’s for sure! En natuurlijk niet op een positieve manier. Want de lunchpauze is toch altijd een beetje het hoogtepunt van een “standaard” werkdag. Met je collega’s gezellig genieten van de lunch in de kantine en daarna een frisse neus halen d.m.v. een klein blokje om. Maar nu veel kantines gesloten zijn, je met minder collega’s op kantoor zit of zelfs thuis werkt, is het allemaal een stuk ongezelliger. Wij zouden je daar graag bij willen helpen! Want een nieuw hoogtepunt van je werkdag maken, kan met So Yummy. 

TIPS & TRICKS:

–       Kies een moment van de week om samen met je collega’s een So Yummy lunch te bestellen. Werk je niet vanuit kantoor, maar zit je thuis? Spreek bij iemand thuis af en smikkel het samen op in de tuin. Met max. 6 personen uiteraard ;). Zo ben je ook meteen even uit je werkomgeving. 
–       Time gifting! Je hoeft geen boodschappen te doen, niet na te denken over ‘wat ga ik nu weer lunchen’ en je hoeft vooral zelf niks klaar te maken. Chill! En een kleine tip… bestel meteen ook een salade voor de avond. Deze blijft gewoon lekker in de koelkast en hierdoor hoef je ’s- avonds niet zelf te koken!
–       Kantine gesloten? Zoek met collega’s naar een oplossing. Wij hebben al meerdere kantines vervangen door elke dag een Yummy lunch te bezorgen. Genoeg keuze en hetzelfde idee. Ik zou zeggen, stel het voor aan je baas ;). 
–       Alles wat wij leveren wordt per persoon verpakt en indien nodig ook met wegwerp (houten) bestek. Hierdoor blijft alles Corona-proof! Zo zie je maar, de kantine is helemaal niet meer nodig! 

Bestel je gezonde lunch via www.soyummy.nl/menu! See you soon!

X