So Yummy

  /  Tips   /  TOP 3 – MEEST BESTELDE PRODUCTEN!

TOP 3 – MEEST BESTELDE PRODUCTEN!

Yes, het is weer lekker druk en wij zijn volop broodjes aan het smeren! Maar welk broodje smeren wij nou het meest? Zie hier de top 3 van de meest bestelde producten!

  1. Broodje carpaccio! Hands down is dit het meest bestelde broodje! Er gaat bijna geen bestelling voorbij zonder dat hier minstens 1 broodje carpaccio op staat. Logisch ook wel, want dit is altijd goed toch?
  2. Broodje So Yummy Meat! Als je het ons vraagt staat dit broodje terecht op nummer 2. De combi eiersalade (huisgemaakt natuurlijk), gegrilde kip, tomaat en bacon maakt dit broodje enorm populair. De welbekende Club Sandwich maar dan op ons gruwelijk lekkere brood!
  3. Minibroodjes! Yeeeeh onze nieuwe combi deals met de minibroodjes zijn een ware hit! En terecht! Drie heerlijke combi’s met vis/vlees en vega of helemaal vegetarisch. Zo heb je van alles wat en hoef je niet te kiezen, ideaal. De meest bestelde van de minibroodjes onderling is de combi carpaccio/tonijn/tomaat mozzarella.

Onze lunchboxen zijn hierin niet meegenomen, want ja.. die worden er standaard een paar per dag besteld. Ben jij ook zo fan van een van bovenstaande broodjes?

Bestel voor 11:00 je yummy lunch via www.soyummy.nl/menu dan komen wij vandaag nog bezorgen! Gratis vanaf 15 euro! Bestel je na 11:00 dan kan je een tijd inplannen voor de volgende dag! See you soon!

X