So Yummy

  /  Tips   /  TOP 3 MEEST VERKOELENDE DRANKJES!

TOP 3 MEEST VERKOELENDE DRANKJES!

HITTEGOLF! Oh my, wat een temperaturen he? Hier zijn wij Nederlanders niet voor gemaakt. Dus: op zoek naar manieren om af te koelen!

Wat dacht je van een heerlijk verkoelend sapje wat ook nog eens bomvol met vitamientjes zit? Ideaal voor op kantoor! 

Wij hebben een top 3 meest verkoelende So Yummy drankjes voor jullie gemaakt: 

  1. TROPICAL | De naam zegt het al. Zonder enige twijfel is dit ons meest verkoelende drankje. Banaan/ananas/mango en kokosmelk. Omdat de ananas en mango bevroren de blender ingaan, is dit drankje heel koel en smaakt die dus tropisch! 
  2. ACAI | Je kent de naam misschien al van de populaire acai bowl. Maar deze is bij ons te verkrijgen in een smoothie variant. Iets minder dik dus, maar door de bevroren blauwe bessen wel lekker verkoelend en So Yummy! 
  3. BOSVRUCHTEN | Een smoothie vol met bessen en bosvruchten. Lekker fruitig en gezond. Doordat de bosvruchten semi-bevroren zijn, is ook deze heerlijk tijdens deze temperaturen. De bosvruchten worden gemixt met magere bio yoghurt waardoor die ook vullend is. Top!

Deze drankjes in combinatie met een frisse So Yummy salade en je lunch is klaar. Laat de volgende hittegolf maar komen toch? 😉 

Bestel voor 11:00 je gezonde lunch via www.soyummy.nl/menu dan komen wij vandaag nog bezorgen! Bestel je na 11:00 dan kan je een tijd inplannen voor de volgende dag! See you soon!

X