So Yummy

  /  Tips   /  VEGA / VEGAN!

VEGA / VEGAN!

Je kunt het een trend noemen, maar je kan het ook zien als een bewuste keuze door bepaalde of meerdere redenen. 

Beter voor het milieu, zielig voor de dieren, beter voor jouw gezondheid etc. Er zijn genoeg redenen op te noemen! Maar hoe dan ook, we kunnen er niet meer omheen. Steeds meer mensen kiezen er bewust voor vegetarisch of veganistisch te eten. 

Uiteraard spelen wij hier ook graag op in! Niet alleen om het “in huis te hebben”, maar ook omdat wij het belangrijk vinden dat er minder vlees wordt gegeten. Zo hebben wij inmiddels 5 soorten vegetarische broodjes, 3 soorten veganistische broodjes, 3 soorten vegetarische salades, 1 soort veganistische salade en 1 soort veganistische snack! En natuurlijk zullen wij dit ook steeds verder uitbreiden. De keuze is reuze!! 

En ook als je niet vegetarisch/veganistisch eet, is het nog steeds SO YUMMY om een vegetarisch/veganistisch broodje of salade voor de lunch te bestellen! Wil je een van onze lunchboxen volledig vegetarisch ontvangen? Geen probleem! Geef het even aan in de notitie bij bestellen en wij regelen de rest. 

Bestel voor 11:00 uur via www.soyummy.nl/menu dan komen wij het dezelfde dag nog bezorgen! De lunchboxen bestel je voor 17:00uur een dag van tevoren! Of vraag naar de mogelijkheden! See you soon! ☺

X