So Yummy

  /  Tips   /  WAT TE DOEN BIJ DE LOCK DOWN? @SO YUMMY

WAT TE DOEN BIJ DE LOCK DOWN? @SO YUMMY

Tsja, om 19:00 uur vanavond is het weer zo ver en zullen we een niet hele gezellige aankondiging krijgen. Maar het goede nieuws is… SO YUMMY BLIJFT OPEN!

Hallelujah, wij mogen gewoon ons werk blijven doen en de mensen thuis voorzien van een yummy lunch!

Door al de corona regels hebben wij de afgelopen tijd al heel veel leuke corona-proof opdrachten gehad en gedaan! Zie hieronder leuke inspiratie wat je kan organiseren met vriendinnen of collega’s:

  • Zoom-lunch: wij bezorgen lunchpakketjes, per persoon verpakt, door heel Den Bosch en Rosmalen. Maar mocht 1 van de adressen uit wijken naar bijvoorbeeld Vught of Sint-Michielsgestel, dan kan dat natuurlijk ook gewoon! Samen met jou stellen wij een leuk pakketje samen om jouw collega’s te verrassen met een yummy lunch bij de zoveelste virtuele meeting!
  • Zoom-borrel: zeker deze maand hebben wij al veel leveringen staan met borrelboxen op meerdere adressen! Die kerstborrel moet gewoon doorgaan, toch? Wij hebben standaard So Yummy Borrelboxen, maar kunnen uiteraard ook met je meedenken over een aangepast pakket!
  • Zoom netwerk ontbijtsessie: al die leuke netwerkevents zullen ook weer geannuleerd moeten worden. Maar netwerken moeten we toch blijven doen en ontbijten ook. Wij zagen een match! 🙂  Zo hebben wij al voor meerdere netwerkgroepjes ontbijtjes bij de mensen thuis geleverd voor een bepaalde tijd. Een heerlijk begin van de dag!
  • 1,5 meter meeting: sommige meetings of vieringen moeten nou gewoon eenmaal doorgaan. En als het bedrijf groot genoeg is waardoor iedereen op 1,5 meter kan zitten, kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen geheel corona-proof wordt voorzien van een hapje en een drankje. Alles kunnen wij namelijk per persoon verpakken en bij jou op kantoor komen leveren, met ons So Yummy mondkapje natuurlijk!
  • Thuisbezorging: Met de kortingscode ‘thuiswerken’ bezorgen wij ook de kleinere bestellingen (<15 euro) GRATIS! Deze code is geldig tot 19 januari 2021. Dus zit jij samen met je partner en/of kinderen er thuis het beste van te maken? Bestel dan een uitgebreide lunch en neem het er even van 🙂
  • High tea: Ook in het weekend bezorgen wij! Wij hebben een heerlijke High Tea samengesteld die wij uitsluitend in het weekend bij jou thuis bezorgen. Je mag toch nog steeds een vriendin op bezoek laten komen? Vier dat 🙂 Bekijk deze high tea hier!
  • X-MAS: Laten we de Kerst niet vergeten! Deze maand en de eerste 2 weken van 2021 zien er niet heel rooskleurig uit. Ook al kan je niet met heel de familie rondom de tafel zitten deze Kerst, we moeten het wel gewoon vieren en genieten van heel veel eten met het gezin! Dat kan niet beter dan met onze So Yummy X-MAS BOX

Al met al hebben wij al een hoop creatieve ideeën uitgevoerd in deze Corona tijd. Maar mocht jij toch iets hebben waarbij je denkt: nou, misschien doet So Yummy dat ook wel? Laat het dan niet om contact met ons op te nemen! 🙂 

X