So Yummy

  /  Tips   /  WHAT’S FOR BREAKFAST?

WHAT’S FOR BREAKFAST?

Een trend die al redelijk over komt waaien vanuit de Zuid-As in Amsterdam is het ontbijten met z’n alle op kantoor om vervolgens de dag fit te kunnen beginnen. Of sterker nog een ochtend-meeting onder het genot van een heerlijk ontbijtje. Het is toch echt waar dat je in de ochtend nog het scherpst bent en het meest bij de les. Bij ons bestel je zo’n lekker ontbijtje! 

We hebben een standaard breakfast box met daarin een eitje, croissantje met jam, vers fruit, minibroodjes en verse jus of melk. Zelf nog even een bakkie pleur zetten en tadaaa breakfast is done! Yummy! Maar… vaak stellen we ook samen met jou een leuke box samen. Samen uitgebreid ontbijten is toch veel leuker dan vluchtig een witte boterham smeren voor in de auto? En nog een voordeel: als je zo vroeg op kantoor bent, kan je wellicht ook weer eerder naar huis toch ;). 

TIP! Iemand verrassen met een Yummy ontbijtje voor haar/zijn verjaardag? Dat kan ook bij ons! Sinds corona hebben wij al vele jarigen mogen verrassen. Dit is toch veel leuker dan een kaartje? 

Bestel voor 17:00uur de dag voor de levering de breakfast boxen via www.soyummy.nl/menu en dan komen wij hem de volgende ochtend bezorgen! Of vraag naar de mogelijkheden! Goodmorning & see you soon!

X