So Yummy

  /  Tips   /  SO YUMMY’S GIFTCARDS!

SO YUMMY’S GIFTCARDS!

Yay, So Yummy heeft nu ook giftcards!! 🙂

Ideaal om cadeau te doen aan familie/vrienden of collega’s. Zeker in deze tijd met al dat thuiswerken, is een yummy lunch het lekkerste cadeau om te krijgen. En… wat dacht je van een So Yummy Kerstcadeau aan je personeel?

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kan de giftcards online via de website bestellen voor een bedrag van 15 euro/25 euro/50 euro. Vervolgens vul je in de ‘check out’ de gegevens in van diegene waar jij wilt dat deze naartoe wordt verstuurd. Dus dat kan jouw adres zijn, zodat je het zelf nog kan overhandigen of het adres van degene die dit cadeau krijgt!

Zodra je de betaling hebt gedaan en de bestelling is afgerond ontvang zowel jij als wij hier een bevestiging van. Diezelfde dag zullen wij de cadeaubon op de post doen naar het door jou opgegeven bezorgadres. Wil je dat de cadeaubon direct naar degene wordt gestuurd die jij hiermee wilt verrassen? We kunnen er nog een handgeschreven kaartje met een persoonlijk tekstje bij toevoegen! Laat de tekst hiervoor achter in de check out bij ‘bestelnotitie’.

En nog een tip van ons.. dit is een ideale toevoeging voor in het kerstpakket! De bonnen hebben namelijk geen einddatum en kunnen dus altijd ingeleverd worden 🙂

Er zitten natuurlijk nog wel voorwaardes aan vast, namelijk:

  • De bonnen zijn voor eenmalig gebruik en wij geven geen geld/openstaand te goed terug. Zorg er dus voor dat de bon in 1 keer besteed wordt!
  • De bonnen zijn uitsluitend te gebruiken in ons bezorggebied! Zorg er dus voor dat je het niet aan iemand cadeau doet die in Groningen woont ;).
  • De bestelling dient voor 11:00 uur gedaan te zijn voor bezorging dezelfde dag!

De cadeaubonnen zijn hier te bestellen! See you 🙂 

X